Dalším sprintem Impromat Rallysprint Kopná

2.6.2011

ECO SUN Mistrovství ČR ve sprintrally pokračovalo 14. května 2011 dalším závodem, kterým byl Impromat Rallysprint Kopná. I na této soutěži odstartovala naše posádka Martina Daňhelová a Vlastimil Daňhel s Volkswagenem Polo 1.6 GTI. Přečtěte si report Martiny z tohoto závodu.

ECO SUN Mistrovství ČR ve sprintrally pokračovalo 14. května 2011 dalším závodem, kterým byl Impromat Rallysprint Kopná 2011. I na této soutěži odstartovala naše posádka Martina Daňhelová a Vlastimil Daňhel s Volkswagenem Polo 1.6 GTI. Přečtěte si report Martiny z tohoto závodu.

„Již potřetí jsme se vydali do zlínských kopců bojovat proti místním matadorům, kteří by zde mohli jezdit snad i poslepu. Zdejší tratě jsou velmi technické, s rychle se měnícím rytmem, tak jsme se nemohli dočkat až Polo ukáže své žhavé odjezdy ze zatáček. Trénink jsme zvládli v podezřele rekordním čase a tak jsme měli čas obdivovat techniku místní špičky v servisní zóně. Táta se mezitím vrátil do dětských let a vymalovával si rozpis, tak jsem o něm vůbec nevěděla. Přivítalo nás slunečné počasí a volba obutí auta byla tentokrát bez loterie. Před startem mě každý upozorňoval na místní „Koukolův kopec“, tak jediná RZ, která mě znervózňovala byla Hvozdná. Nakonec se to ukázalo jako oprávněný respekt, když se tam přede mnou skutálela červená Honda. S první sekcí odpadla nervozita a užívali jsme si krásné srdcové, nakopávací úseky až do konce a dovedli jsme Polo na cílovou rampu jako páté ve třídě N2. Dík patří určitě zlatým ručičkám našich mechaniků :-).“

Další podnik před námi je Rallye Český Krumlov, tak se přijďte podívat …, vždyť všechno dobré pochází z Jižních Čech ;-).


S pozdravem Martina a Vlastík.